Mennesker verksted: Viktigheten av å være en hamarsing

Read the English version here…

Menneskeverkstedene har vært fulle av fulle av mennesker. -beklager, men jeg kunne ikke la være å spøke. Verkstedslederne Mocci Ryen og Andres Walliser koblet seg til menneskene på Hamar, hamarsingen, og sammen snakket de om hvordan det oppleves  å bo i denne byen, hvem de var og hvordan de ville bli sett av andre.

Og selvfølgelig, om menneskelige forhold. Vi er tross alt sosiale skapninger, og selv små byer trenger steder for sosialisering. Sannheten er, at offentlige plasser er som vann for små og mellomstore byer, fordi i små byer har mennesker mer makt til å endre byen sin. Fordi noen ganger kan folk i små eller mellomstore byer føle seg isolerte. Fordi det er fint å gå ut av hjemmet vårt og vite at det vil alltid være et kjent fjes som vil møte oss på byens hovedtorg.

Så denne uken har vi snakket om alle disse tingene. Hvis du vil ha flere detaljer om verkstedene, kan du se den norske sendingen med  Hamar Experience 17 sendt mandag 14. november.

Og nå, bare ta en titt på bildene, skulle du ikke ønske du hadde vært der?