Høres som en Drøm | Møt Stortorget referansegruppe

Som vi har nevnt tidligere, leverte vi inn forprosjektet sist mandag  til Hamar kommune . Dessverre har vi fortsatt å holde innholdet “hemmelig”. Men ikke fortvil, under åpningen av dreamhamar lørdag 17. september vil du både kunne se det og si din mening!
Høres ut som en drøm” var første setning vi hørte fra Stortorget referansegruppe etter Belinda var ferdig med presentasjonen av forprosjektet. Og det er en drøm. Det er dreamhamar!

Hvis du spør meg, er drømmer gode, men de blir enda bedre når de blir virkelige. Og jeg kan fortelle deg at akkurat nå, er gratis Wi-Fi en av de tingene vi drømmer for Stortorget. Som Belinda Tato si det – “Internett er en grunnleggende nødvendighet, som rennende vann eller elektrisitet. Det bør være tilgjengelig for alle.”

Andrés Lopez, som representerer “hamar sentrumsforening“, mener også at Wi-Fi er et sterkt markedsføringsverktøy. “Når folk har Internet tilgjengelig kan de ikke slutte å ta bilder av det de ser og sende det rundt på nettet”. Dette er hva vi ønsker for Stortorgetgratis wi-fi for å frigjøre plassen til verden!

 

Jørn Nilsen, som representerer Hamarfestivalen, hadde noen gode ideer om LED belysning, et av temaene var å gjøre Stortorget synlig fra et fly. “Kan du utfordre LED produsenten til å produsere noe nytt, spesielt for Stortorget?” spurte han.

 

Fra 17. september kan DU si hva du vil om Stortorget. Er du klar for det?