Velkommen til verksted tirsdag 8. og onsdag 9. november I Mennesker

Du kan fortsatt melde deg på verkstedene i Basarbygningen, og neste ut er Mennesker:

Et offentlig rom er det mest demokratiske rommet i en by og tillater alle å ta del i det. Hamars hovedtorg, Stortorget, burde være et inkluderende sted, og være tilgjengelig for alle og tiltrekkende for ulike aldersgrupper. Et inkluderende sted som tilrettelegger for kommunikasjon mellom folk med ulik alder og bakgrunn; et inviterende rom for alle..

Mocci Ryen driver produksjonesselskapet M’productions er samfunnsaktivator og leder verksted 1 den 8.november fra kl 18.00 til 21.00, mens sosiologen Andres Walliser (Spania)  leder verksted 2 den 9. november, samme tid.

De holder et foredrag sammen torsdag den 10. november kl 18.00-20.00 hvor du bare kan møte opp uten å registrere deg på forhånd.

Deltakelsen på verkstedene krever ingen forkunnskaper, de er gratis og åpne for alle. Meld deg på ved å klikke på banneret under eller send en mail til dreamhamar@gmail.com.

Vel møtt!

Du kan også melde deg på det siste verkstedet nå:

Årstidsstrategier 22. og 23. november