Velkommen til verksted tirsdag 11. og onsdag 12. oktober I Aktiviteter

Read the English version here…

Du kan fortsatt melde deg på verkstedene i Basarbygningen, og neste ut er Aktiviteter:

Ved å holde et offentlig rom aktivt og levende, holder man også byen levende. Stortorget burde være utformet slik at mange ulike aktiviteter kan finne sted. En plass som er fleksibel nok til å romme fritidsaktiviteter, kulturelle og kommersielle aktiviteter i tillegg til sosial samhandling. Alt fra et organisert kulturarrangement til en mer sponan aktivitet. Et torg som oppfattes som et blankt ark hvor innbygerne kan være aktive, og delta i formingen av byens identitet.

Hilde Gustave Ovesen fra Gustavas Kulturfabrikk er samfunnsaktivator og leder verksted 1 den 11.oktober fra kl 18.00 til 21.00, mens arkitekten Elger Blitz (Nederland) fra arkitektkontoret Carve leder verksted 2 den 12. oktober, samme tid.

De holder et foredrag sammen torsdag den 13. oktober kl 19.00-21.00 hvor du bare kan møte opp uten å registrere deg på forhånd.

Deltakelsen på verkstedene er gratis og åpne for alle. Meld deg på ved å klikke på banneret under eller send en mail til dreamhamar@gmail.com

Du kan også melde deg på de andre verkstedene nå:

Omgivelser 25. og 26. oktober

Mennesker 8. og 9. november

Årstidsstrategier 22. og 23. november