Kulturelle skolesekken + Kunst i det offentlige rom invaderer Hamar Experience 12

Read the English version here…

Hvis mandagens utgave av Hamar Experience er full av ungdommens energi og med med musenes inspirasjon, bli ikke engstelig, for det er hva som skjer når du har mange ting å snakke om, med veldig hyggelige gjester

Kathrine Berg Kathrine Berg er energisk kvinne og kunstner som jobber med lysinstallasjoner. De siste fire ukene har hun jobbet med de 1300 barna fra prosjektet med Den kulturelle skolesekken, som vil fullføres denne uken. Vi gleder oss til å se resultatene!

Og det er mer, for neste ukes verksteder med emnet AKTIVITETER står for døren, og du får en forsmak på hva som vil skje der. Hva? Har du ikke registerert deg ennå? Det er gratis, artig og du vil møte interessante mennesker mens du snakker om Hamar. Og kanskje vanker det også kaffi og kake.

Det vil også bli en overaskelse for de teknologiorienterte, så ikke glem smarttelefonen din, eller den bærbare pc’en.

La musene og ungdommen inspirere deg førstkommende mandag kl 18:00  på Hamar Experience 12.