Vi har ordføreren! Einar Busterud og forfatter Knut Faldbakken på Hamar Experience

Image by alaskr
_

Etter den morsomme – og noen ganger fantastiske – Hamar Experience sesjon 6 med det digitale Lab teamet, er vi klare til å gi deg en mer seriøs og intellektuell Hamar Experience.

Vi er stolte av å annonsere at denne mandagen, klokka 18:00 h (norsk tid), vil Hamar Experience ha to helt spesielle gjester. Vi skal møte Einar Busterud, som har vært ordfører i Hamar siden 1999,  og tidligere daglig leder av reklamebyrået Ord og Jord. Han vil dele sine drømmer for Hamar og Stortorget med oss, samt sin visdom som erfaren ordfører.

Som det er blitt tradisjon for å gjøre, vil han ta med en venn til Hamar Experience. Og han er ikke bare en venn, han er også forfatteren Knut Faldbakken. Han ble født og bor i Hamar, og bøkene hans er utgitt i 21 land,  oversatt til 18 språk og er solgt i to millioner eksemplarer på verdensbasis.

Med gjester som dette, du kan bare ikke gå glipp av Hamar Experience?