velkommen til drømhamars nye kontor! | den Fysiske LAB’en

read the text in englishe here…

Jeg er glad for å kunne dele med dere at, etter uker med intenst arbeid utført av vårt lokale  dream team; José Luis Vallejo (@jlvmateo), Domenico di Siena (@urbanohumano) and Jorge Toledo (@eldelacajita), er renovasjonen av drømhamarkontoret – den Fysiske LAB’en, ferdig!

Fra og med i dag; 19 september, vil våre dører være åpne for besøk av deg.
Hvor? i Basarbygningen (ovenfor Stortorget), Hamar.
Når? fra kl 09.00 til kl.18.00.

Allerede på onsdag vil elever fra den kulturelle skolesekken ha begynt arbeidet i små grupper for å videreutvikle idéene sine for Stortorget.
Vil du lære mer? Følg oss på Hamar Experience hver mandag kl 18.00Som du kan se på bildet, har vår geniale dream team kommet opp med noen ganske fantastiske løsninger for å omforme rommet:Veggene er dekorert med trehyller som med et enkelt plug-in system, kan stille ut en modell, en plakat, et postkort, en lampe eller til og med en skjerm.
Bli med og delta på våre onsite verksteder verksteder for å lære mer!

La meg introdusere deg for vår modell. Hun er bare en meter høy, men interaktiv og smidig! Den interaktive Stortorgetmodellen kan bli brukt som en konvensjonell 1:250 modell, eller som en plattform for å vise filmer, 3D animasjoner, skannede bilder og til og med utvidet virkelighet!

Den kulturelle ryggsekken har denne uken fylt rommet med handling, og nå kan du også finne ut hvordan dreamhamarprosjekter virker. Liker du historier med en åpen slutt?
dreamhamar handler om å lage en kreativ-samarbeidshistorie. Slutten vil bli basert på deltagernes prosjekter, så kom igjen og bli med!
Hvordan?  Du kan lese her