Samfunnsaktivator Hilde Gustava Ovesen I Aktiviteter verksted


Verksted I er ledet av Samfunnsaktivatøren Hilde Gustava Ovesen og finner sted i Basarbygningen ved Stortorget den 11.oktober kl 18.00-21.00.

Hilde Gustava Ovesen er multikunstner og fabrikksjef i Gustavas Kulturfabrikk. Hun har tretten års erfaring som kunst- og håndverkslærer i skoleverket og på kulturskolen i Hamar. Hun er dramalærer, regissør og instruktør, siste regijobb var med Ringsaker Teaters 10-års jubileum, samt konsulenthjelp til Friserte Fruer.

Dette skriver hun om Aktiviteter -verkstedet hun skal lede:

“Vi har en drøm om å fylle Stortorget med aktiviteter og sosiale møter, uansett alder og kultur du kommer fra! Derfor inviterer vi fire generasjoner til torget for å komme og skape en visuell drøm om hva vi aller helst vil ha på Stortorget foran vårt nye kulturhus!”