Åpningsfesten lørdag, nedtellingen har startet…

read the text in english here

Om få dager starter dreamhamars tre måneders lange deltagelsesfase med verksteder, forelesninger og modellbygging hvor innbyggerne inviteres til å drømme og diskutere Stortorgets framtid, og det markeres med en stor åpningsfest lørdag den 17 september!

Nå har du muligheten til å delta sammen med lokale og internasjonale deltagere, og du kan starte allerede på lørdag! Innbyggerne i Hamar og Hedmark inviteres sammen med kunstnere, byplanleggere, arkitekter og akademikere til å ta del i en unik nettverksdesign-prosess som leder ut i den nye utformingen av Stortorget i Hamar.

Vi er glade for å ha den fantastiske spanske grafittigruppen Boamistura med oss på Stortorget denne uken, de er igang med en unik kunstnerisk intervensjon på plassen, og du er velkommen til å ta del i arbeidet på åpningsarrangementet førstkommende lørdag. 5 kunstnere jobber på plassen i dagene før åpningen, så stikk gjerne innom for å følge prosessen.

Vi vil presentere de kommende på-stedet-verkstedene med temaene Teknologi, Aktiviteter, Menneseker, Omgivelser og Årstidsstrategier, og de nettbaserte verkstedene Taktisk Urbanisme og Offentlig rom og Mennesker.

I Basarbygningen vil forprosjektet og arbeider fra Den Kulturelle Skolesekken bli stilt ut, med arbeider fra 1292 elever fra barne- og ungdomsskolen.

Flere overraskelser venter, så følg oss på dreamhamar.org for å holde deg oppdatert, og gå ikke glipp av åpningsarrangementet førstkommende lørdag 17. september!

Om du vil bidra med noe til åpningsarrangementet, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Husk at Stortorget er din arena!

Ses på Stortorget lørdag?