Dreamhamar-verkstedene | siste dag for påmelding med rabattert deltageravgift!


_Bilde over basert på “View from the Cathedral tower” av Jon Kristian Fjellestad (Flickr)

Verkstedene er bærebjelken i Dreamhamar, og i oktober finner to online-verksteder sted.  Og i dag er siste dag for påmelding med rabattert deltageravgift! For dere som bor i Hedmark, er deltakelsen fortatt gratis. Her følger litt informasjon på norsk om verkstedene:

Verkstedene vil fokusere på nettverkslæring og nettverksdesign og brukes til et bestemt case study – utforming av et offentlig rom: Stortorget i Hamar, Norge.

Tro mot filosofien til dreamhamar, følger verkstedene en horisontal og deltakende metodikk.

Konsulentene vil henholdsvis være:

Online verksted 1 / Andres Walliser
Online verksted 2 / Paco Gonzalez and Ethel Baraona

Hvorfor kaller vi dem konsulenter? Konsulenter er mer enn lærere, konsulenter er erfarne og innovative fagfolk som koordinerer og tilrettelegger den horisontale læringsprosessen.

Verkstedene vil bestå av 8 onlinesesjoner: 4 om teoretiske og metodiske aspekter, og 4 økter med teamarbeider. Verkstedene lar deltakerne presentere sitt syn på prosjektet og utvikle en idé for plassen, mens det opprettes et nettverk av tenkere. Hvert verksted vil også ha sin egen blogg hvor deltakerne vil kunne møtes, samhandle med hverandre, og bygge sitt eget nettverk av kreative mennesker fra hele verden. Følg med for mer informasjon!

Er du en student, en designer, eller bare en kreativ og engasjert person? Ønsker du å være en del av dreamhamar ved å delta i en av disse verkstedene? Send oss ​​en CV, et motivasjonsbrev, og tre prosjekter. Vi vil kontakte deg med flere detaljer.

Maksimalt antall deltakere per verksted: 15
Deltakeravgift: 250 € / 200 € før den 31. august.

For ytterligere informasjon om verksteder og stipender, må du fylle ut kontaktskjemaet eller bare sende oss en mail til dreamhamar@gmail.com